August 6, 2021

#104 ‘Wat ik in de Engelse gevangenis leerde gebruik ik nu als trainer’ Kaoutar - Freedom behind bars.

Aflevering 104: Freedom behind bars.

Deze week vroegen we onze gast zichzelf voor te stellen door iets over zichzelf te schrijven.
Kaoutar schreef ons:

"Ik ben Kaoutar sinds kort woonachtig in Amsterdam maar opgegroeid in Den Haag.

Ik kom uit een gezin van 5, ik heb 2 broers en 2 zussen. Toen mijn moeder 6 maanden in verwachting was van mij kwam mijn vader te overlijden door een auto ongeluk.Zij hebben flinke discussies tijdens de zwangerschap, mijn vader vond een 5e kind niet verstandig omdat het ook niet goed ging met mijn moeder haar gezondheid maar mijn moeder was van mening dat het een geschenk van God is.

Ik heb jarenlang onbewust met de gedachtes gelopen dat had mijn moeder maar naar mijn vader geluisterd! Dan was hij er misschien nog wel..

Die gedachtes zorgde ervoor dat ik op jonge leeftijd dingen deed die verkeerd afliepen. Op 14 jarige leeftijd was ik weg gelopen, ik raakte bevriend met de verkeerde vrienden. Niemand begreep mij ook, ik kreeg veel straf thuis. Dat maakt het alleen maar meer dat ik niet thuis wou verblijven.

Ik leerde iemand kennen waarvan ik diep van binnen wel wist dat hij niet goed voor me zou zijn maar hij was zo gek op mij, dat wij samen trouwde en wij kregen vrij snel daarna een dochter! Ik was even gelukkig!

Het duurde niet zo erg lang en mijn huwelijk liep stuk, ik werd een alleenstaande moeder en moest voor ons beiden gaan zorgen. Hij heeft ons verlaten en toren hoge schulden achter gelaten. Ik heb me hier altijd voor geschaamd! Durfde nooit aan iemand te vertellen dat ik schulden had en al helemaal niet hoe hoog zijn!

Ik zag er voor de ‘buiten wereld’ altijd stoer en slim uit, als ze wisten dat ik wekelijks m’n boodschappen deed bij de voedselbanken hadden ze nooit geloofd!

Na jaren in een diepe dal te hebben gezeten kwam ik in het buitenland vast te zitten in de gevangenis. Wat ik daar allemaal heb meegemaakt en hoe dat mijn gedachtes en mijn leven compleet heeft doen veranderen, dat zal ik tijdens mijn interview met Frans Douw en Edwin Kleiss verder vertellen."

Naar aanleiding van haar brief spraken we Kaoutar voor deze podcast over haar levensverhaal.
Ze geeft tegenwoordig trainingen. Meer daarover via: www.freedombehindbars.nl 

---------

Een podcast van Frans Douw en Edwin Kleiss.

Publicatie: Vrijdag 6 augustus 2021.
www.prisonshow.nl 

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App